В руското министерство на отбраната ще бъде създаден изследователски и

...
В руското министерство на отбраната ще бъде създаден изследователски и
Коментари Харесай

В министерството на отбраната на Русия ще бъде създаден изследователски и производствен център за дронове и роботизирани системи

В съветското министерство на защитата ще бъде основан проучвателен и индустриален център за безпилотни летателни апарати и роботизирани комплекси, заяви съветският министър на защитата Сергей Шойгу по време на разглеждане на дронове на полигона

" Руският министър на защитата акцентира, че центърът, който ще бъде основан, ще съставлява обединяване на разнообразни предприятия, лаборатории и конструкторски бюра, занимаващи се с създаването и производството на модерни оръжия ", прецизираха от министерството.

На полигона на Шойгу беше показан перспективен ударен квадрокоптер,оборудван с универсални конзоли за потребление на разнообразни типове муниции според от дилемите, които би трябвало да се решат, и приспособен за отдалечено миниране в условия на неприятна видимост. По данни на военното ведомство компанията е подготвена да създава по 30 такива дрона месечно.

На Шойгу бяха показани безпилотни летателни апарати с потребен товар от 10 до 200 кг.

Според информацията заради простотата на ръководство и комфортният софтуерен интерфейс образованието на оператори на този вид дронове лишава две седмици.

Източник: Българска телеграфна агенция

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР