В руския телеграм канал General SVR се появиха съобщения, че

...
В руския телеграм канал General SVR се появиха съобщения, че
Коментари Харесай

Съобщения в Телеграм: Путин умря, негов двойник вече е интегриран

В съветския телеграм канал General SVR се появиха известия, че президентът Владимир Путин е умрял и е задействан негов двойник. В канала от дълго време има изказвания, че съветският деспот страда от рак и е неизлечимо болен. Според известията там е даден ход на прелом. Кремъл опровергава тези известия.

„ Вчера през втората половина на деня здравословното положение на президента на Русия Владимир Путин стартира внезапно да се утежнява. Около 20:00 часа московско време дежурните лекари повикаха спомагателна бригада от лекари, които след идването си започнаха да реанимират президента, по това време положението на Путин беше сериозно “, написа в информациите в канала.

„ В 20:42 ч. московско време лекарите стопираха реанимацията и установяваха гибелта на президента. Уведомих дежурната защита на вратата за случилото се. По персонално разпореждане на Дмитрий Кочнев (Директор на Федералната работа за отбрана на Русия) беше блокирана стаята в резиденцията на президента във Валдае, която се използваше за интензивно лекуване и в която Путин умря.

Лекарите останаха в клопката на стаята с натрупа на президента. Служителите на службите за сигурност споделиха на медиците да се успокоят, да не подвигат звук и да изчакат. По разпореждане на Кочнев е засилена защитата и на двойника на президента. Въпросът към този момент е решен, в това число и за бъдещата орис на лекарите. Взето е решение за опазване на настоящия режим и потребление на двойника на Путин в облика на президента. НО!!! Ако до момента в който Путин беше жив, беше допустимо да се употребява двойник без особени проблеми, в този момент след гибелта на президента всеки опит да се показа двойникът за президент е държавен прелом “, гласи известието в канала.

„ Малко преди гибелта на президента, когато към този момент беше ясно, че той умира, се обмисляше вид Путин да бъде подложен в медикаментозна кома, като по този метод се резервира „ пресен мъртвец “. Така след установяване на наследника и равномерен трансфер на властта пред обществото щеше да се показа новината за гибелта на Путин и да се покаже консервираното му тяло. Президентът обаче към този момент е мъртъв и този вид отпадна “, се показва още в известието.

На 26 октомври същият канал сигнализира, че е задействан двойникът на Владимир Путин и той към този момент твърдо се е интегрирал в настоящия дневен ред и на практика без непотребни терзания организира срещи с членове на държавното управление.

Междувременно Кремъл излезе с изключително опровергаване на „ лъжите “, че 71-годишният Владимир Путин е „ починал в първокласния си “.

Говорителят на Путин Дмитрий Песков сподели пред държавната медия РИА Новости, че известията са " неуместна осведомителна " – както за гибелта на президента, по този начин и за потреблението на двойник.

Една от теориите е, че каналът е финансиран от фигури, в миналото близки до Путин, които са изгубили позиции и „ отчетът “ им е интензивна битка за власт. Има изказвания, че може да са забъркани детайли от военното разузнаване на ГРУ.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР