В руската Белгородска област за поредна нощ е обявена въздушна

...
В руската Белгородска област за поредна нощ е обявена въздушна
Коментари Харесай

Ракети по Белгород, дрон стигна до Ленинградска област

В съветската Белгородска област за поредна нощ е оповестена въздушна паника , а губернаторът Вячеслав Гладков заяви за заплаха от ракети в самия регионален център.

Местни канали в обществените мрежи пишат за гърмежи в приграничния град Шебекино . Официалните съветски управляващи към момента не са удостоверили информацията и случилото се в региона. Украинските управляващи също не са излезли с коментар.

Гладков във второ известие твърди, че Украйна е пуснала по региона 10 ракети, като всички те са били свалени.

Преди това обаче съветското Министерство на защитата заяви, че два дрона са били прехванати тази нощ и то към този момент в други области на Руската федерация - по един в Московска област и в Ленинградска област. И двата дрона са били от вида аероплан, първият е бил погубен, а втория " прехванат ", съгласно известието на военните.

Ленинградска област се намира по-далеч от границата с Украйна и надлежно от фронтовата линия. Областта обгръща покрайнините на Санкт Петербург, административно без самия град, който е с федерален статут.

Дронът в Московска област е летят в посока столицата, съгласно известието на кметът Сергей Собянин.

По-рано съветското министерство на защитата на две украински ракети и три дрона и над Брянска област.
 Украински дронове и ракети тормозят Белгородска област
Украински дронове и ракети тормозят Белгородска област

Информацията от губернатора и Министерство на защитата се разминава

Белгородска област и Брянска област са гранични на Украйна и те постоянно са под обтсрел. Специално от месец Белгород съвсем всекидневно оповестява за произшествия, които съветските военни дефинират като " терористични офанзиви " . От регионалния център Белгород бяха евакуирани и стотици поданици, откакто на 30 декември се случи най-големия до този миг , когато починаха 25 души и повече от 100 пострадаха.

 затвариха за най-малко месец учебните заведения и учениците ще се образоват отдалечено. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР