В Русия всичко е възможно! На пленарно заседание в сряда

...
В Русия всичко е възможно! На пленарно заседание в сряда
Коментари Харесай

Официално! Промениха Конституцията на Русия, така че Владимир Путин да може пак да е президент

В Русия всичко е допустимо! На пленарно съвещание в сряда Руската държавната дума одобри на трето четене законопроект в сходство с промените в Конституцията, който с изключение на всичко друго дава право на сегашния президент на Руската федерация Владимир Путин да се кандидатира още веднъж за длъжността държавен глава.

Според една от новите разпореждания на Конституцията на Руската федерация ограничаването на броя на периодите, през които едно и също лице може да заема поста президент на Руската федерация, се ползва към сегашния държавен глава, без да се взема поради предходните му. По този метод тази норма разрешава на сегашния държавен глава да извършва длъжността президент на Руската федерация още два мандата.

Документът също по този начин обяснява нормите на закона за избора на депутати в Държавната дума и не разрешава на жителите, наказани на отнемане от независимост за закононарушения със междинна тежест, да се кандидатират и да бъдат избирани за депутати на долната камара на Народното събрание за пет години от датата на отстраняването или анулация на присъдите им.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР