В Русия има съвсем нормално отношение към хората с различна

...
В Русия има съвсем нормално отношение към хората с различна
Коментари Харесай

Спорът между сър Елтън Джон и Владимир Путин се разгаря

В Русия има напълно обикновено отношение към хората с друга полова ориентировка. Британският артист Елтън Джон се заблуждава, като насочва рецензии към Кремъл в това отношение, декларира съветският президент Владимир Путин на конференция във връзка рецензии на музиканта.
Елтън Джон е талантлив музикант, само че се заблуждава в оценките за Русия. Тук всичко е умерено и премерено. Имаме закон, за който постоянно ни „ шамаросват “, само че този закон е за възбрана на пропагандата на хомосексуализма измежду малолетните. Но дайте да се разберем, дано децата израстат и тогава да вземат решение кой какъв е, счита Путин.

С

подред него казусът е в това, че „ тази част от обществото е прекомерно нападателна по отношение на останалото болшинство, експонирайки своята позиция. На Запад в учебните заведения какво става? Измислиха пет-шест нови пола. Трансформъри, транс…джендъри… дори не ги помня и разбирам. Какво е това. Да им дава Бог здраве! Но би трябвало да се почитат останалите, не би трябвало да се преекспонира, - безапелационен е съветският президент.

Путин признава, че е изумен от разногласията към позицията му. Разговарях и с сътрудници по време на срещата на Г-20 Едни демонстрират схващане, само че други ме подлагат на критика остро за позицията ми, изразена във вестник Файненшъл таймс, където заявих, че демократичната концепция е отживялост и е в остро несъгласие с по-голямата част от популацията на Земята.

Путин въпреки всичко признава, че всеки има право на мнение, включително и поддръжниците на либерализма. Но, съгласно него, не би трябвало да се не помни за мнението на множеството хора и тогава няма да има вътрешно-политически земетресения.

Британският артист и композитор Елтън Джон реагира остро на думите на Путин. Той изрази цялостно противоречие с позицията на съветския президент за демократичните полезности и отношението в Русия към хората с друга ориентировка.

„ Гордея се, че пребивавам в тази точка на света, където държавните управления са еволюирали до признание правото на всеки да обича, който желае “, - безапелационен е сър Елтън Джон. Той за следващ път изрази недоволството си от това, че в Русия са си разрешили да отрежат подиуми от кино лентата „ Рокетмен “ по предписание на държавното управление. Това е печално отражение на разделянето на света и непоносимост към връзките сред двама души, счита идолът на няколко генерации.

От кино лентата за живота на Елтън Джон в „ съветския вид “ са изрязани всички подиуми с подмятания за хомосексуализъм, както и тези, в които се вижда приложимост на опиати и алкохол. Това и същинско осакатяване и изопачение на действителността. Чиста цензура, счита артистът.

Руските управляващи обаче са на мнение, че са спазени законите в страната и е опазен моралът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР