В Русия е планиран мащабен военен преврат, който е бил

...
В Русия е планиран мащабен военен преврат, който е бил
Коментари Харесай

Има ли преврат в Русия наистина? Важни генерали подкрепяли Пригожин

В Русия е плануван огромен боен прелом, който е бил квалифициран авансово. Ръководителят на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин е подкрепян от военачалник Сергей Суровикин и командващия въздушнодесантните войски Михаил Теплински.

Това оповестява телеграм каналът " Шпионско досие ", представен от " 24 часа ".

Активните военни дейности на бойците на " Вагнер " в Русия са планувана интервенция, за която беше нужен единствено спусък - обстрелът на " тиловите региони " на ЧВК " Вагнер ", предава украинският уебсайт " Обозревател ".

" Идеята за очистване на ЧВК от Министерството на защитата на Руската федерация в действителност съществуваше. Пригожин беше предизвестен, тъй че опитът се провали. Ударите паднаха по точки за разполагане - примамки. ЧВК не претърпя обилни загуби ", се споделя в известието. Според него Пригожин е бил предизвестен от съветския военачалник Сергей Суровикин.

" На страната на Пригожин е и командирът на въздушнодесантните войски генерал-полковник Теплинский. Личният състав на ВДВ също има сходни настроения ", се прибавя в известието.

Каналът написа, че през последните два дни четири групи бойци на ЧВК " Вагнер " са били изтеглени от Сирия. Всички те са превозени със аероплан Ил-76. Последната група, състояща се от 139 души, пристигнала през днешния ден в 04,30 часа на летище Моздок, Северна Осетия. Вероятно чакат спомагателни указания.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР