В рубриката Денят като гозба на Фокус своите рецепти представя

...
В рубриката Денят като гозба на Фокус своите рецепти представя
Коментари Харесай

С тази уникална рецепта за оризови нудли с пресни зеленчуци ще си оближете пръстите

В рубриката " Денят като манджа " на " Фокус " своите предписания показва едно семейство мечтатели и добротворци - Биляна и Тихомир Тодорови. Тяхната фантазия е да вдъхновят от ден на ден хора да водят съзнателен и по-добър живот. Част от него е лесният достъп до същинска и здравословна храна.

Главното настоящо лице в компанията е Тихомир, тъй като има стабилен опит в ресторантьорския бизнес. Биляна като дълготраен бизнесмен дава отговор за връзката с клиентите и пазарното позициониране на фамилния бизнес - платформата за здравословно хранене Blagodaria.bg.

Рецептата, която през днешния ден ще ви предложим е оризови нудли с пресни зеленчуци.

" Всъщност могат да варират отново като разнообразни варианти. Това са общоприети оризови спагети, които стават за секунди. Просто цялата рецепта е за 5-6 минутки, доста бързо ", изясни Тихомир.

Трябват ви оризови нудли и зеленчуци, каквито имаме в хладилника, въпрос на желание червена-зелена чушка, тиквичка, каквото имате. Гъби, праз лук

" Нарязваме ги, задушаваме ги и ги смесваме леко. После като акцент в допълнение можем да сложим своев сос, можем сусам да поръсим, който да запечем леко на тигана. Също по този начин можем да прибавим сурово кашу или стафиди ", сподели още той.

" Леко лют усет можем да сложим също ", предложи Тихомир.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР