В ролята си на жури в музикалния формат X Factor

...
В ролята си на жури в музикалния формат X Factor
Коментари Харесай

С кого Никол замени Гришо

В ролята си на жури в музикалния формат X Factor Никол Шерцингер нееднократно си е разрешавала много освободено държание със своите сътрудници, както и с участниците на сцената . Именно то стана и причина за новите клюки по адрес на певицата.

Преди известно време точно в предаването Никол съобщи, че към този момент е свободна. Кога, за какво и дали е заключителен свършек на връзката им с Григор Димитров, двамата ни оставиха единствено да допускаме. Но Шерцингер несъмнено не наподобява натъжена от този процес на събитията.

И една от евентуалните аргументи за това е новата й обич. Според английските медии, Никол има загадка връзка с ръгбиста Том Евънс , който се изявява и като член на музикална група на сцената на X Factor.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Skopes EST. 1948 (@officialskopes) на Ное 16, 2018 в 8:51 PST

Според източници от музикалното шоу, двамата са почнали случката си с интернет връзка, след което почнали и да излизат дружно . Последният път, когато бяха видяни на едно и също място, бе през предишния уикенд в прочут лондонски клуб, написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@guysandpalmtrees) на Авг 7, 2019 в 8:54 PDT

Двамата пристигнали и си тръгнали по друго време, с цел да не се набиват на очи. Но участвали на тайните им срещи са безапелационни, че посред им има мощна химия .
 Никол Шерцингер, Кристиано Роналдо и какво вършат двамата на европейските награди на MTV
Никол Шерцингер и Роналдо - рисково близки

И Джорджина Родригес няма нищо срещу

Том е тъкмо от вида на Никол - състезател, атлетичен, харизматичен и с няколко години по-млад - на 34. Освен това, той нееднократно е заявявал на висок глас, че за него Шерцингер е една от най-красивите дами на света. Вероятно и поради нея е отишъл в музикалното предаване...

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от STV (@wearestv1) на Ное 16, 2019 в 1:49 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР