В рокадите са само три. Новият министър на финансите е

...
В рокадите са само три. Новият министър на финансите е
Коментари Харесай

Кои са тримата нови служебни министри

В рокадите са единствено три. Новият министър на финансите е Валери Белчев, на стопанската система е Даниела Везиева, а на превоза е Христо Алексиев.

От държавното управление си потеглиха Георги Тодоров, Асен Василев и Кирил Петков. Държавният глава не даде пояснение за промените. Известно е обаче, че последните двама са отказали министерските постове, тъй като считат да се явят на идните парламентарни избори. Тодоров пък евентуално се е разделил с поста си поради абсурда обвързван с удълбаването на пристанище " Варна ". Преди седмица той беше подложен на пресечен разпит от така наречен партии на митинга в Народното събрание, само че не беше безапелационен в отбраната на предоставената вътрешна поръчка за близо 400 млн. лева по времето, когато той е ръководител на Управителния съвет на държавното дружество " Пристанищна инфраструктура ".

Предаването на властта в трите министерства

" Щастлив съм, че президентът направи този избор за министър Везиева, тъй като с нея работихме последните три месеца по всички тези планове, с които сме горди. Имам ѝ безусловно доверие, че смяната, която започнахме, ще продължи ", съобщи Кирил Петков във връзка наследничката си при предаването на властта в министерството, откакто удостовери, че.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР