В родния шоубизнес често се случват скандали, които приковават вниманието

...
В родния шоубизнес често се случват скандали, които приковават вниманието
Коментари Харесай

Най-големите секс скандали в родния шоубизнес

В родния шоубизнес постоянно се случват кавги, които приковават вниманието на всички и отекват дълго време по-късно. Разбира се, секс свадите постоянно са най-звучни и гръмки. Ето кои са петте на зрелищни секс абсурда у нас: 

Скандалното видео на Галена

През 2007 година Галена изгря в домашно порно с бившето си гадже Александър. От тогава минаха четиринадесет години, само че и до през днешния ден скандалното видео си остава  viral и няма някой, който да не е чувал за него.

Виж още: Секс скандал спря кранчето на един от най-известните бюти инфлуенсъри в YouTube

Секс касетата на адреналинката Яна

Жана и Яна ще си останат може би най-запомнящите се адреналинки в родния тв ефир. Всички ги харесвахме и по тази причина всички бяхме изумени, когато отмъстителният някогашен брачен партньор на Яна пусна в мрежата запис на с техните интимни отношение. За разлика от доста други, Яна не извлече позитиви от това. Скандалът я срина и тя се скри от медийното пространство за няколко години.

Трито Златка, Андреа и Николета

Преди близо 10 години трите сами пуснаха в медийното пространство запис, на който сякаш вършат секс между тях. За голяма изненада видеото, като се изключи че беше с неприятно качество не доби и никаква известност. За сметка на това, към момента множеството от нас помнят осъществяванията на Златка Райкова с Филип Бричката в предаването „ Островът на изкушението “, когато и двамата бяха към момента одеве изгряващи звезди.

Виж още: Най-големите секс кавги и неистини в кралското семейство

Голите фотоси на Тото

През 2020г. Тото от СкандаУ лъсна в цялата си гола хубост в малко видео. Известно време по-късно той пазеше безмълвие по тематиката и даже беше заключил всички мнения под постовете си в обществените мрежи. След това стана ясно, че клипчето е изтекло от телефона на някогашна другарка на Тото.

Видеото на Криско

Секс видеото от мобилния телефон на рапъра си остава един от най-големите кавги. Припомня ме, че съгласно слуховете, Криско самичък е пуснал видеото, на което преднамерено обръща камерата към себе си. Самото видео и до през днешния ден обикаля някои от огромните порно уеб сайтове, макар че са минали много години. 

Изображение: https://www.instagram.com/andreabulgaria/, https://www.instagram.com/yonislavyotov/ 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР