В родилното отделение на Първа САГБАЛ "Света София" проплакаха тризнаци.

...
В родилното отделение на Първа САГБАЛ "Света София" проплакаха тризнаци.
Коментари Харесай

Съдбата зарадва българка с тройка близнаци след 12 години опити за дете


В родилното поделение на Първа САГБАЛ "Света София " проплакаха тризнаци. Бебета са заченати инвитро по метода икси, с помощта на положителната работа на началника на отделението по асистирана репродукция в здравното заведение доктор Минко Еврев и неговия екип. Той е и експертът, наблюдавал цялата бременност на майката, съобщи БГНЕС.

Пациентката е родила с Цезарово сечение, осъществено от доктор Еврев и доктор Валентина Григорова, заместник-директор по медицинските действия в Първа САГБАЛ "Света София ".

Първото бебе е момченце с тегло 2040 грама и растеж 44 см. След него на бял свят се появи момиченце с тегло 2650 грама и растеж 46 см. Третото бебе още веднъж е момченце с тегло 2880 грама и растеж 49 см.

Майката е на 36 години с 9 несполучливи инвитро процедури в други клиники, извършени в границите на 12 години. "Раждането протече без затруднения, а пациентката и бебетата са в доста положително положение ", показа доктор Минко Еврев. Екипът на Първа САГБАЛ "Света София " насочва своите най-сърдечни пожелания за здраве, благополучие и триумф към щастливите родители и техните деца.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР