В РИК-Враца е постъпил сигнал от кандидат-депутат срещу съперник, пускал

...
В РИК-Враца е постъпил сигнал от кандидат-депутат срещу съперник, пускал
Коментари Харесай

Избори в Северозапада: Кандидат-депутат се оплака от съперник, пускал силна музика на Слави Трифонов пред секции в Бяла Слатина

В РИК-Враца е постъпил сигнал от кандидат-депутат против противник, пускал мощна музика на Слави Трифонов пред секции в Бяла Слатина, научи организация BulNews.
По данни на РИК недоволството е постъпило в 11 часа, от Галя Йотова Илиева, претендент за депутат от кандидатската листа на КП "Изправи се БГ! Ние идваме ". В него се твърди, че Филип Денков, претендент за депутат от Има Такъв Народ, в изборния ден прави пропаганда посредством афиш на Има Такъв Народ, залепен на колата му и мощна музика на Слави Трифонов директно пред секциите в Община Бяла Слатина.
След осъществен разбор на подадения сигнал, се установи, че същият е без конкретика във връзка с мястото, време за осъществяване на хипотетичната пропаганда от посоченото в сигнала лице. Като също по този начин е без автограф от подателя. Във връзка с горепосоченото, РИК-Враца е в неспособност да извърши инспекция и да излезе с констатации във връзка с това дали се нарушават изборните правила, оповестиха от комисията.
РИК-Враца оставя сигнала без почитание, с претекста, че той е безпочвен и необоснован.
Решението предстои на оборване в тридневен период от оповестяването му пред Централната изборна комисия.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР