В РФ имаше три избирателни секции - в Москва, Санкт

...
В РФ имаше три избирателни секции - в Москва, Санкт
Коментари Харесай

Изненада: Над 50% от вота в Русия - за “Възраждане” frognews.bg

В РФ имаше три изборни секции - в Москва, Санкт Петербург и Екатеринбург. Подалите заявление за гласоподаване в Русия са 96 души, съгласно данните на Министерството на външните работи. 49 наши сънародници, които живеят на територията на РФ, са дали гласа си в интерес на партията на Костадин Костадинов.

Високият резултат на “Възраждане ” в Русия не е нещо изключително, поради броят на гласувалите. Не е и изненада - групировката е посочена за близка до Русия, а също така в последните дни стана ясно, че Костадинов е много хлъзгав по въпроса с анексията на четирите украински територии в Украйна от Москва.

Въпреки това политологът Слави Василев, прочут като “политологът на президента Радев ”, през вчерашния ден уточни, че партията на Костадинов не е обвързвана с Русия:

“Разлом в обществотоэ по тематиката с войната в Украйна няма и няма пропутински партии. Няма подобен разказ. “Възраждане ” явно са политическата групировка, която бележи растеж. Костадинов няма да влезе в сделка с никого заради простата причина, че вероятността да няма кабинет е доста огромна и той ще продължи да пораства електорално. Костадинов е добър политик и знае, че не може да си разреши България да излезе от НАТО и Европейски Съюз. Костадинов е предложил предоговаряне на контракта с Европейски Съюз, не да излизаме от блока ”, уточни през вчерашния ден Василев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР