В резултат от действия по разследване във връзка със сигнал

...
В резултат от действия по разследване във връзка със сигнал
Коментари Харесай

Служители на отдел Икономическа полиция“ разкриха случай на изнудване с участието на служител на Община Варна


В резултат от дейности по следствие във връзка със сигнал за изнудване на притежател на неподвижен парцел, под управлението на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна, при приемане на сумата от 10 000 лева е арестуван 29-годишен мъж, прочут на органите на реда.

Във връзка с формираното по случая досъдебно произвеждане са осъществени претърсвания на адреси във Варна. От работното място на едно от лицата, съпричастни към действието, е конфискувана документи, относима към незаконната активност. Задържани са общо трима мъже – на 29 години, на 47 години и на 36 години. Последният е открит като чиновник на Община Варна, взел участие в незаконната активност.

Спрямо 47-годишният мъж и по отношение на 36-годишният са взети ограничения за неотклонение – задържане под стража. 29-годишният е открит като медиатор, наложена му е мярка за неотклонение " парична гаранция в размер на 5000 лева “.

Работата по доказване и документиране на незаконната активност продължава под надзора на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР