В резултат на удара срещу Лисичанск е убит министърът на

...
В резултат на удара срещу Лисичанск е убит министърът на
Коментари Харесай

При удара срещу Лисичанск е загинал министър на самопровъзгласилата се ЛНР

В резултат на удара против Лисичанск е погубен министърът на самопровъзгласилата се ЛНР Алексей Потелешченко. Това оповестиха съветските държавни организации, а информацията беше доказана и от ръководителя на самопровъзгласилата се ЛНР Леонид Пасечник, оповестява Би Би Си.

Както посочи Пасечник, преди полковник Алексей Потелешченко да оглави Министерството на изключителните обстановки в самопровъзгласилата се ЛНР, той е работил в редиците на така наречен Народна милиция на самопровъзгласилата се ЛНР.

Потелещенко е умрял вследствие на. Според съветското министерство на изключителните обстановки след привършване на избавителните работи в Лисичанск. Би Би Си не може да удостовери тази информация. Украинските управляващи не разясниха известията за обстрел на града.

Лисичанск се намира покрай фронтовата линия. Русия взе контрола върху града, траяли с месеци. По данни на Украйна единствено към една десета популацията на Лисичанск, което преди войната възлизаше на 110 000 души, е останало там след завладяването му от руснаците.
 Товар с експлозиви арестуван в Грузия, Русия сочи към Украйна
Товар с експлозиви арестуван в Грузия, Русия сочи към Украйна

Участвал депутатът от партията на Зеленски Андрей Шарашидзе
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР