В резултат на съвместни действия на служители от отдел Криминална

...
В резултат на съвместни действия на служители от отдел Криминална
Коментари Харесай

Хванат за кражба на чанта за 25 лв. призна за поредица обири в Бургас

В резултат на взаимни дейности на чиновници от отдел Криминална полиция при ОДМВР - Бургас и Първо Районно ръководство - Бургас е арестуван 43-годишен престъпно проявен бургазлия, упрекнат за взломни обири от търговски обекти в Централната градска част , осъществени на 12.01.2022 година

Крадецът е проникнал в магазин за мъжка конфекция, ситуиран на ул. Цар Калоян, като лишил кожена чантичка на стойност 25 лв. .

Същият причинител посредством взломяване на входната врата проникнал и в магазин за детски облекла, намиращ се на същата улица. Откраднал е детски облекла на стойност 700 лв..
 Залових мъж, стрелял по Хидрометеорологичната обсерватория в Бургас
Залових мъж, стрелял по Хидрометеорологичната обсерватория в Бургас

Установени са и всички лица, съпричастни към закононарушението

Чрез взломяване на железна щора и следващ напън върху входната врата проникнал в павилион за пакетирани артикули, намиращ се до бл. 58 в комплекс Славейков. Откраднати са неустановено количество цигари, устройство Айкос и монетник със сумата от към 300 лева

Бургазлията направил цялостни признания пред органите на Министерство на вътрешните работи . Материалите по случаите са докладвани в Бургаска районна прокуратура. Работата по случая продължава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР