В резултат на руския обстрел на завод Азовстал в Мариупол

...
В резултат на руския обстрел на завод Азовстал в Мариупол
Коментари Харесай

УНИАН цитира полк Азов: Има ранени в Азовстал, нямат достъп до болницата

В резултат на съветския обстрел на цех Азовстал в Мариупол има ранени, само че в този момент бранителите са изгубили връзка с полевата болница. Това заяви заместник-командирът на полк " Азов " капитан Святослав Паламар, прочут като Калина. Той е представен от " Украинская истина ".

" Обстрели, авиация, цяла нощ. Има ранени. Авиацията работи над болничното заведение, а ние даже нямаме контакт с тях. Дори не знаем къде да ги евакуираме всички ", сподели Паламар.

" Руските войски обстрелваха завода Азовстал в обсадения Мариупол на 9 май и не престават да унищожават завода и в този момент ", пишат от УНИАН.

По данни на полк " Азов " през миналото денонощие руснаците са направили 34 полета, в това число 8 полета на стратегически бомбардировачи, на територията на цех " Азовстал ".

Както заяви УНИАН, на 9 май, откакто конвойът за евакуация на Организация на обединените нации напусна региона на Донецк, нашествениците още веднъж започнаха офанзива против Азовстал и се пробваха да пробият моста, който беше евакуационната врата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР