В резултат на предприети незабавни издирвателни действия криминалисти на ОДМВР

...
В резултат на предприети незабавни издирвателни действия криминалисти на ОДМВР
Коментари Харесай

Задържан шофьорът, врязал се с кола в спирка

В резултат на подхванати незабавни издирвателни дейности криминалисти на ОДМВР -Варна откриха и задържаха 32-годишният варненец.

Установено е, че той е управлявал л.а. "Хонда ", без значение че е бил лишен от право да ръководи МПС по административен и правосъден ред. Тестът да опиати е посочил, че задържаният се е камил зад кормилото след приложимост на 3 типа дрога.

Припомняме, че през днешния ден към 13,25 ч., на спирка "Явор " във Варна, мъжът провокира тежък пътен случай - блъсна 18-годишен юноша, както и кола, спряла за слизане на пасажери, от удара са нанесени и материални вреди по спирката.

Веднага след произшествието, лидерът изчезна с колата, по-късно е свалил регистрационните табели на автомобила си и го е укрил в региона над стадион "Варна ". В хода на оперативно-издирвателните дейности, автомобилът е открит, осъществен е оглед.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Мъжът е арестуван в полицията за период до 24 ч., казусът е докладван на прокурор при РП- Варна. Пострадалият юноша е прегледан в болница, открити са комоцио и травми на глава и рамо, оказана му е здравна помощ и е ориентиран за домашно лекуване.

ОДМВР - Варна благодари на жителите, оказали подпомагане по случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР