В резултат на предприети незабавни действия служители от столичното Девето

...
В резултат на предприети незабавни действия служители от столичното Девето
Коментари Харесай

Предотвратиха измама с банкова сметка

В резултат на подхванати незабавни дейности чиновници от столичното Девето Районно ръководство предотвратиха машинация с банкова сметка, оповестиха от пресцентъра на МВР. 

На 22 януари в полицията постъпил сигнал от служителка на банков клон в ж.к. “Люлин “ в София за мъж със подозрително държание, който изискал да задейства услуга за електронно банкиране на нов посочен телефонен номер, като се показал за клиент на банката. Незабавно към адреса били ориентирани полицейски екипи. На място те открили, че персоналната карта на мъжа е подправена и данните дават отговор на автентичен клиент на банката, който не употребява електронно банкиране. Заелите се със случая криминалисти бързо стигнали до самоличността на мъжа, направил опит за машинация – 50-годишен гражданин на Враца. В непосредствена непосредственост до банковия клон били засечени и две дами - на 46 и 35 години, които изчаквали мъжа в лек автомобил. В рамките на извършените дейности по следствието били събрани задоволително данни за връзката им със арестувания мъж. 

След отчет на събраните материали в Софийската районна прокуратура арестуваните 50-годишен мъж и 35-годишна жена са упрекнати по формираното досъдебно произвеждане. Наложени са им ограничения „ задържане под стража “ за период до 72 часа.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР