В резултат на пътен инцидент в близост до с. Голямо

...
В резултат на пътен инцидент в близост до с. Голямо
Коментари Харесай

Меле между Голф и БМВ край Търговище

В резултат на пътен случай наоколо до с. Голямо Ново, община Търговище, са нанесени обилни материални вреди на два автомобила. Това оповестиха от ОДМВР-Търговище.

На 22.06.2020 година към 11 ч на път II-51/Дралфа-Попово-Бяла/ в община Търговище, км 63+880 – до с. Голямо Ново, дееспособен 23-годишен лидер от гр. Попово, управлявайки персоналния си лек автомобил „ Фолксваген Голф “ с великотърновска регистрация в посока от гр. Търговище към гр. Попово, не е спазил нужната отдалеченост по отношение на движещия се пред него лек автомобил „ БМВ “ с търговищка регистрация, ръководен от дееспособен 34-годишен лидер, също от гр. Попово.

Трима души, измежду които и дете, пострадаха при злополука край Търговище

В резултат автомобилът „ Фолксваген “ е блъснал другия автомобил в задната му част, като по този метод е провокирано пътно-транспортно произшествие и са нанесени обилни материални вреди по моторните транспортни средства.

На двамата водачи са взети проби за вероятно съществуване на алкохол в издишания от тях въздух по надлежния ред – с техническо средство алкотест „ Дрегер “, които са негативни.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на РУ-Търговище.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР