В резултат на незабавни действия служители от отдел Пътна полиция

...
В резултат на незабавни действия служители от отдел Пътна полиция
Коментари Харесай

Санкционираха дрифтаджиите от София

В резултат на незабавни дейности чиновници от отдел " Пътна полиция " при Столична дирекция на вътрешните работи откриха и глобиха лидер, управлявал лек автомобил в центъра на София с извънредно висока скорост и без вземане предвид с разпоредбите за придвижване, оповестиха от прпесцентъра на Министерство на вътрешните работи. По информация, качена в обществените мрежи, късно вечерта на 4 септември в региона на бул. " Витоша " водач на лек автомобил " БМВ " минал с форсиран мотор (дрифт). 

В рамките на подхванатите дейности по изясняване на осъщественото жестоко нарушаване е открита самоличността на лидера, който е 20-годишен. Днес той бе свикан в столичната пътна полиция, където му е връчен акт за откритото нарушаване. За сходно нарушаване е формиран акт и на 19-годишен юноша, който през вчерашния ден към 14.00 часа е бил видян от столични служители на реда да кара по същия метод, излизайки от бензиностанция в региона на бул. " Черни връх " с лек автомобил " Мерцедес ". Спрян е и му е формиран акт за откритото нарушаване.

От Столична дирекция на вътрешните работи още веднъж приканват водачите прецизно да съблюдават разпоредбите за придвижване по пътищата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР