Гласувах за българския интерес, за национално силна България на българите,

...
Гласувах за българския интерес, за национално силна България на българите,
Коментари Харесай

Джамбазки: Гласувах за българския интерес, за национално силна България на българите

Гласувах за българския интерес, за национално мощна България на българите, за България без незаконни мигранти и натрапена джендър агитация. Това съобщи откакто упражни правото си на глас лидерът на листата за евродепутати на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки.

Гласувах за българския интерес,

за национално мощна България на българите, за България без незаконни мигранти и натрапена джендър агитация. Не бъдете безразлични. Днес, в този момент всичко зависи от Вашия глас. Не оставяйте купените, подвластните, непознатите сътрудници да вземат решение вместо Вас. България над всичко “, сподели още Джамбазки.

България избира депутати за Народното събрание и Европейски парламент. Изборният ден стартира тъкмо в 7:00 часа и продължава до 20:00 часа, само че в случай че има чакащи пред секциите до 21:00 часа. Вотът е с хартия и машини.
„ 8,34% е изборната интензивност към 11:00 часа, оповестиха от ЦИК “, съобщи Росица Матева – представител на ЦИК.

Джамбазки: Гласувах за българския интерес, за национално мощна България на българите 09.06.24 12:03 НА ЖИВО: Илияна Йотова: Не съм оптимист, че ще бъде образувано държавно управление 09.06.24 11:55 НА ЖИВО – Борисов: Гласувах да се спре този кеш последните 4 години 09.06.24 11:40 Стефан Янев: Гласувах за развиване на България 09.06.24 11:25 Петър Москов: Гласувах, с цел да може да чуем в Народното събрание десен хеви метъл 09.06.24 11:19 Още вести четете в: България, Видео За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР