В резултат на изчегъртването в последната 1.5 година администрацията не

...
В резултат на изчегъртването в последната 1.5 година администрацията не
Коментари Харесай

Харалан Александров: Екипажът на кораба се държи като шайка пирати, които са го превзели и се борят за плячката

В резултат на изчегъртването в последната 1.5 година администрацията не работи и е в безнадежден тип. Екипажът на кораба се държи като тайфа пирати, които са го завладяли и се борят за плячката. Това съобщи за Българска национална телевизия общественият антрополог Харалан Александров.

По думите му три обединения носят огромно напрежение и има злост сред тях.

" Само през вчерашния ден имаше 4 абсурда. Има подмолни корпоративни ползи, които те съставляват, само че ние не виждаме. То е очевидно, че това действа като акционерно сдружение и има яростно нападане сред вложителите ", сподели Александров.

" Просто времето ги притиска и понижава, което демонстрира стръвта сред Има Такъв Народ и сред тази партия, която в действителност следва да се трансформира в партия ", посочи антропологът.

" Няма подозрение, че личността на премиера има доста дефицити - морални, отзивчиви и прочие В естествена корпоративна среда евентуално той би се справил чудесно. Ситуацията обаче е доста трагична и макар поддръжката, която получава от всички основни институции, българската публиката избира да интерпретира поддръжката в различен проект - не като огромен триумф, а по-скоро като яростен външен напън за капитулация по линия на Македония ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР