В резултат на допълнителните полицейски действия на служители от Второ

...
В резултат на допълнителните полицейски действия на служители от Второ
Коментари Харесай

Нови разкрития за бруталните ало измами в региона! Вижте как е действало мулето от Свети Влас

В резултат на спомагателните полицейски дейности на чиновници от Второ Районно ръководство - Бургас във връзка с арестувания за съпричастност към осъществени пет телефонни измами за сумата от общо 43 445 лева, Н.К., 60 годишен от Свети влас, е открито, че същият взел:
- 5 205 евро, 1 100 щатски $ и златни украшения, хвърлени през терасата на бл. 117 в к-с " Братя Миладинови " от 84 годишна бургазлийка, излъгана по схемата " оказване на подпомагане на полицията при задържане на телефонни измамници ", като измамата е осъществена на 08.01.т.г. към 16.00 ч.
- 4 600 лв. и златни украшения, сложени в торбичка и през терасата на бл. 62 в к-с " Братя Миладинови " от 81 годишна бургазлийка, излъгана по схемата " оказване на подпомагане на полицията при задържане на телефонни измамници ", като измамата е осъществена на 22.01.т.г към 15.00 ч.
От осъществените седем телефонни измами по отношение на бургазлии, Н.К. събрал близо 59 973 лева и златни украшения. 29 000 лева.от тях, благосъстоятелност на 65 годишна бургазлийка и 81 годишен мъж от бургаския комплекс " Зорница ", въвлечени в идентични телефонни измами по класическия механизъм " оказване на подпомагане на полицията при задържане на телефонни измамници " на 17.02.т.г., са открити и конфискувани директно след задържането на 60 годишния Н.К. от Свети влас от чиновниците на отдел " Криминална полиция " при ОДМВР Бургас взаимно със чиновници от Районно ръководство - Ветово при ОДМВР - Русе, осъществено в региона на Ветово. Н.К. направил цялостни признания по случаите, като описал и механизма на осъществените от него действия. Работата по изцяло документиране на незаконната му активност продължава от чиновници на ОДМВР - Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР