В резиденция Бояна в София се открива двудневна международна конференция

...
В резиденция Бояна в София се открива двудневна международна конференция
Коментари Харесай

София е домакин на двудневна международна конференция за социална икономика

В резиденция " Бояна " в София се открива двудневна интернационална конференция за обществена стопанска система. Форумът е от календара на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Програмата на конференцията включва министерска полемика.

Политици от Европейския съюз и от страните кандидат-членки, представители на обществените сътрудници, интернационалните организации и организации на гражданското общество ще обсъдят по какъв начин обществената стопанска система може по-добре да отговори на актуалните провокации пред Стария континент.

Основна тематика ще са ограниченията за поощряване на интеграцията на хората в неравностойно състояние в обществото и на пазара на труда. Ще се разиска и капацитетът на дамите в обществената стопанска система, както и така наречен " сребърна стопанска система ", която включва всички действия, услуги, връзки, производства, които са проектирани или приспособени за хората над 50-годишна възраст и които целят удължаването на техния трудов живот.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР