В решението за промяна на мораториума за цените на ток,

...
В решението за промяна на мораториума за цените на ток,
Коментари Харесай

ДПС: Има лобистки интереси на ВЕИ във всяка партия от коалицията

В решението за смяна на мораториума за цените на ток, вода и парно има лобистки ползи на ВЕИ-тата, разгласи на брифинг водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Той посочи, че във всяка от 4-те партии от обединението, дали своят вот измененията, има представители на производителите на екоенергия.

„ Проверете СВ-то на ръководителя на краткотрайната комисия за енергийната рецесия “, посъветва публицистите водачът на Движение за права и свободи, като посочи, че същият метод може да се приложи към листата от депутати на всяка една партия от ръководещата коалиция. Той пресметна, че производителите на възобновима сила имат двама министри – на енергетиката и на екологията.

„ За страдание, смяната с основно „ п “ е към по-лошо. Продължават смяната от неприятно към по-лошо. Надяваме се Народното събрание да влезе в духа на парламентаризма и във всичките си дейности народните представители да се управляват от ползите на народа “, прикани Карадайъ. Той посочи, че

вчерашното решение на Народното събрание е взето в нарушаване на конституцията и правилника на Народното събрание, за което Движение за права и свободи са предизвестили.

„ С днешния акт се прави опит да се санира този противозаконен акт от през вчерашния ден. Посочихме и решение на Конституционния съд по този мотив от тази година “, напомни Карадайъ. Според Движение за права и свободи казусът с растящите цени би трябвало да се реши, само че със законни средства.

„ Такива решения има, даже да се мисли за понижаване на цената на тока за битовите консуматори, само че по легален метод. Не  е заслужено българските жители, които не употребяват услуги на топлофикациите, да заплащат парното на ползвателите “, означи водачът на Движение за права и свободи.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР