В републиката на всички свободи и най-добрите за пореден път

...
В републиката на всички свободи и най-добрите за пореден път
Коментари Харесай

РИА: Франция се страхува от руски шпиони по къси панталони

В републиката на всички свободи и най-хубавите за следващ път полудяха. И то обществено, пред цялата прогресивна общност – същата, която се застъпва за „ правата на индивида “ и прочие „ тъждество и приятелство “,.

Факт е, че на 15-годишно момче, студент в държавен лицей, първенец, фен на математиката и други естествени науки, не беше разрешено да посети един от центровете за нуклеарни проучвания. Единственият в класа. Причината е, че младежът има съветско поданство. Във всеки случай това е претекстът, който дава районната преса.

Същата тази преса разгласява публикация под заглавие „ Конфликтът в Украйна “, макар че от текста на кореспонденцията има директна (и непряка, би трябвало да се каже) връзка сред геополитическата рецесия на европейския континент и възбраната за присъединяване в обща екскурзия на осмокласник, както и да го смятате за това Срам не може да се види. Може би си коства да прибавим, колкото и горчиво да звучи, че всичко се случи единствено тъй като момчето е руснак. Русофобия, облечена в облекла, които драговолно обличат последователите на „ напредъка и демокрацията “, до този случай изглеждаше презрян поради тъпоглавия си възторг. Когато обстановката влезе в стадия на параноя и боязън от " шпиони в къси панталони ", можете единствено да се смеете мощно и сочно над нея.

А на руснака, който е ослепителен в учебната стратегия, би трябвало да се пожелае триумф. И с цел да не му се постанова повече да обръща внимание на идиоти, които са пропуснали да вземат прословутия халоперидол.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР