В религиозния християнски разказ е записано – сухата смоковница се

...
В религиозния християнски разказ е записано – сухата смоковница се
Коментари Харесай

Полк. Николай Марков: Не трябва да имаме редовно правителство

" В религиозния християнски роман е записано – сухата смоковница се отсича и се хвърля в огъня. Няма да измислим нещо по-голямо от това. Когато едно дърво не ражда плодове, даже в един селски двор, се отсича и се хвърля в огъня. Ако имаме някаква класа, която носи отговорност за държавното ръководство – единственият знак за качествено ръководство са резултатите. Ако ние, които сме страна по публичния контракт, не ги усещаме тези резултати, значи, че нещата не са добре ", този съобщи пред БНР полк. Николай Марков, специалист по национална сигурност, академични учител, някогашен чиновник на НСО.

" Идеята беше да бъдем демократична страна. Една концепция, с цел да стане чувство за всички – в случай че страните по публичния контракт, всички членове, нямат чувство, че нещо се случва, то не се случва ", продължи той.

" Аз не знам българин, който да е усетил по нещо, че е член на Европейския съюз ", съобщи той.

По думите му " тук следват някаква европейски вдигната вълна за плячкосване на европейски капитали, която се случва в цяла Европа ".

Честните избори не могат да бъдат създадени от тези, които сега назоваваме статукво, счита Марков.

" Оформи се един доста добре подготвен хайлайф, който овладя политическата технология и посредством нея се възползва да прави престъпни дейности ", акцентира той.

Не би трябвало да имаме постоянно държавно управление, акцентира специалистът, който застъпва тази позиция от месеци.

" Ако имаме такова, има доста външни фактори, интернационалните, които българският междинен гласоподавател не ги знае, в случай че имаме постоянно държавно управление, то ще бъде насила – по силата на избрани контракти и съглашения, да вземе решения, които могат да вкарат България в следващата национална злополука ", аргументира се полк. Марков.

Той разясни, че става дума за " това, което се приготвя като инвазия на НАТО на украинска територия ".

" Когато президентът ясно сподели, че в България има политически сили, които са подготвени да въвлекат България във война, никой не би трябвало да се съмнява, че президентът има информация, добита по линия на специфичните служби. (…) Имаме шанс, че имаме една мъртва Конституция, ненапълно е шанс, тъй като тези неща би трябвало да се извършват от постоянно държавно управление ", добави полк. Марков.

И в този момент служебното държавно управление доста надвишава своите пълномощия по Конституция, добави той.

" И в Съединени американски щати, и в Русия има хора, които са рационални. Има и неразумни. Украйна не ги броя включително, тъй като те са просто публиката, участниците, пушечното месо. Когато се схванат огромните играчи на тази сцена, войната ще завърши толкоз бързо, колкото и стартира. Не зависи от украинците, какво оръжие имат и така нататък Зависи от договарянията. И в този момент се договаря. И в този момент се търсят решения ", уточни Николай Марков по отношение на хода на войната в Украйна.

След изборите ще се повтори това, което в този момент се случва, за още един интервал – няма да имаме държавно управление, консенсус не може да се състои, предвижда Марков.

Политическата система осъзнава заплахата, пред която е сложена, счита анализаторът.

" Хитри са нашите. Те желаят да усвояват, доста обичат да усвояват финансови средства, в спокойна среда, в случай че може. Тоест да няма такива рецесии, интернационалните, от които да последват тежки неща за тях. Искат да управляват изцяло правосъдните и охранителните органи, както и полицейските. Искат да имат цялостна надмощие във връзка с ръководството. Не желаят да ръководят демократично тази страна ", посочи полк. Николай Марков.

Според Марков е била построена " стройна система - бързи държавни управления, неугледни комбинации, които за малко време да създадат огромни нелепости и по-късно да изтекат в канализацията " и служебният кабинет е част от тази игра.

" И той взе решения, които няма право да взема - с изпращането на оръжия за Украйна. По Конституция не е допустимо постоянно Народно заседание да задължи длъжностен кабинет с нещо. Дефинитивно, императивно е казано какво може служебният кабинет, какви са му пълномощията. Оттук нататък не следва, че може всичко, щом Народното събрание го задължава. Може да задължат постоянно държавно управление, само че не и служебно държавно управление. "

" България е най-големият вносител на оръжие в Украйна – не Съединени американски щати, нито Европа. Нашият военнопромишлен комплекс, с който се гордеят даже умнокрасивите, той е доста мощен. То се създава непрекъснато, на три смени, 24 часа и всичко се изпраща за там и не от през вчерашния ден, не от оня ден ", посочи специалистът по национална сигурност.

Вече има подписан декрет на съветския президент за прекъсване на доставките на първични материали за българския военнопромишлен комплекс и след 3 месеца ще си загубим пазарите в Африка и Близкия изток, " които можехме да употребяваме още най-малко 100 години ", предизвести той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР