В редиците на родната полиция предстои да се внедри дъщерята

...
В редиците на родната полиция предстои да се внедри дъщерята
Коментари Харесай

След НАТФИЗ и Художествената академия - щерката на Тони Димитрова става ченге

В редиците на родната полиция следва да се внедри дъщерята на Тони Димитрова - Магдалена, разбра HotArena.

Магдалена се е записала да учи криминалистика. И когато приключи след няколко години, ще стартира работа в Министерство на вътрешните работи и ще проверява закононарушения. Смятаната повече за мъжка 21-годишната щерка на Тони избрала преди към половин година. По време на пандемията Магдалена имала опция да намерения повече за нещата, които й харесват и за бъдещето си. Така стигнала до извода, че криминалистиката е това, което я влече. " Каквото си реши, това прави. Нямам право да й се меся, Един родител би трябвало постоянно да е опора за детето си ", показа Тони пред Галерия. 

Като на множеството младежи, и на Магдалена й лишило време да осъзнае с какво в действителност желае да се занимава. След като приключи междинното си обучение, момичето се насочи към НАТФИЗ, не толкоз по лично, колкото по избор на майка си. Самата Тони мечтаела щерка й да е огромна актриса и да се изявява по сцените. След като напусна актьорската академия, Магдалена кандидатства в Художествената академия, където записва мода и дизайн. След първия локдаун обаче тя осъзнала, че и това не е нейното занятие и в последна сметка избира криминалистика. 

Самата 2020 беше измежду най-тежките години за Тони. Тя изгуби един от най-близките си хора - брат си Йордан, който е измежду жертвите на ковид у нас. Йордан се заразява през октомври и развива двустранна бронхопневмония, а кончината му безусловно унищожи Тони. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР