В редакцията на Труд“ се получи писмо от нашия читател

...
В редакцията на Труд“ се получи писмо от нашия читател
Коментари Харесай

Лъжа в ефир на Светослав Иванов и Екатерина Бончева

В редакцията на „ Труд “ се получи писмо от нашия четец Георги Бардуков. В него той алармира за неистина, тиражирана в ефира на Би Ти Ви, в предаването „ 120 минути “ с водещ Светослав Иванов. Публикуваме го без редакторска интервенция.

Ето по какъв начин се пръскат 100 % погрешни изказвания от ефира на най-гледаната телевизия. Неделя, предаването „ 120 минути “. Гост – член на Комисията по досиетата. Ето какви реплики и изказвания се разменят:
„ Св. Иванов: Кажете ми друго, загатваме доста имена, Миню Стайков проверяван ли е?
Ек. Бончева: Не, не е проверяван, не е обществена служба.
Св. Иванов: Като сътрудник излиза… името на Стефан Горинов, чийто татко Иван Горинов е бил брачен партньор на персоналната секретарка на Тодор Живков, само че това е по-маловажното. Той е работил за един от специфичните отдели на Държавна сигурност.
Ек. Бончева: Отделът за мокри поръчки.
Св. Иванов: Отделът за мокри поръчки, който се е занимавал със…
Ек. Бончева: Който се е занимавал с мокри поръчки, както и да се схваща това. С убийства. Алексения Димитрова написа цяла книга – „ Отдел 7 “.
Св. Иванов: Това е този военачалник.
Ек. Бончева: Всичко това е казано и написано. “
Казаното от двамата, че съдружникът на Миню Стайков в „ Разузнавателна служба на Великобритания Индустрийз “ Стефан Иванов Горинов бил наследник на ген. Иван Горинов и Ангелина Горинова, е 100 % фалшив, 100 % погрешно изказване.
Каква е истината? Ангелина Горинова има двама синове – Валентин, някогашен чиновник на Министерство на външните работи, и Камен. Ген. Иван Горинов има от първия си брак щерка. Бракът й с ген. Горинов е втори за нея.

СТЕФАН ИВАНОВ ГОРИНОВ, който е съучастник на Миню Стайков от доста години, НЯМА НИЩО ОБЩО С ГЕН. ИВАН ГОРИНОВ!!! НИЩО ОБЩО! На негово място бих ги скъсал от каузи тези двамцата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР