В речта си пред медиите съпредседателят на коалицията Продължаваме промяната-Демократична

...
В речта си пред медиите съпредседателят на коалицията Продължаваме промяната-Демократична
Коментари Харесай

Преди ротацията: Кирил Петков изрази пълно доверие към премиера Денков, но не и към Йоловски

В речта си пред медиите съпредседателят на обединението „ Продължаваме промяната-Демократична България “ /ПП-ДБ/ Кирил Петков съобщи цялостното си доверие към настоящия министър председател Николай Денков по отношение на идните диалози за ротация на министерски позиции в държавното управление. Това изказване идва в миг на значими решения за бъдещето на ръководството на страната.

Петков акцентира, че макар избрани рецензии и разлики в мненията вътре в обединението, основните лица не престават да поддържат водачеството на Денков и са подготвени да застанат зад неговите решения, стига те да отразяват общите цели и стратегии, заложени от обединението . Това доверие е отражение на устрема към непоклатимост и продължение на политическата стратегия за развиване на страната .

В същото време Петков изрази своето неодобрение от работата на министъра на електронното ръководство Александър Йоловски наблягайки, че макар общата поддръжка за кабинета, вътрешната оценка и рецензия към обособените членове са жизненоважни за гарантиране на успеваемост и отговорност в ръководството.

Това заявление акцентира значимостта на вътрешния разговор и способността за самооценка в границите на ръководещата коалиция, както и отвореността към промени и корекции в управническите подходи . Подкрепата за Денков се вижда като знак за непоклатимост, само че също по този начин и като самопризнание, че ефикасното ръководство изисква непрестанно оценяване и акомодация към актуалните провокации .

В умозаключение изказванията на Кирил Петков акцентират устрема на ръководещата коалиция освен към единение и поддръжка на висшето управление, само че и към отговорно и адаптивно ръководство, което да отговори на упованията на жителите и да се оправи с провокациите пред страната . В този подтекст, идните диалози за ротация и промени в държавното управление се обрисуват като основен миг за потвърждаване на тази визия за ръководство.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР