В реч в Атланта преди предизборно събитие за набиране на

...
В реч в Атланта преди предизборно събитие за набиране на
Коментари Харесай

Тръмп: Всеки евреин, който гласува за Байдън, трябва да си прегле...

В тирада в Атланта преди предизборно събитие за набиране на средства претендентът на републиканците за президентските избори през ноември даде нов ход на рецензиите си към реакцията на Байдън на войната сред Израел и Хамас и поддръжката от страна на неговата администрация за правата на ЛГБТК американците, в това число транссексуалните хора.

 

" Байдън изцяло е изгубил надзор над израелската обстановка ", счита Тръмп, чиято победа през 2016 година, се дължеше в огромна степен на поддръжката на консервативни християни от бялата раса. " Всеки евреин, който гласоподава за демократите или гласоподава за Байдън, би трябвало да си прегледа главата ", безапелационен бе някогашният собственик на Белия дом.

 

Тръмп сподели още, че Байдън " изцяло е изоставил Израел ".

 

Изявленията на някогашния президент идват откакто предходната седмица Байдън предизвести израелския министър-председател Бенямин Нетаняху, че бъдещата поддръжка на Съединени американски щати за войната на Израел в Газа зависи от бързото използване на нови стъпки за отбрана на цивилните и филантропичните служащи, отбелязва АП.

 

Конфликтът в Газа сложи Байдън в неуместна позиция сред консерваторите - както християни, по този начин и евреи - които упорстват за солидна поддръжка за държавното управление на Нетаняху, и прогресивните американци. Въпросът е основен за консервативните християни, които считат страната Израел за модерна демонстрация на богоизбрания народ - израилтяните от Стария завет в християнската Библия.

Лявото крило на партията на Байдън обаче е доминирано от прогресивни американци, ядосани от ответните дейности на Израел в Газа, довели до гибелта на хиляди палестинци. По време на предизборните си прояви в последно време президентът неведнъж бе посрещан от протестиращи, а деятели проведоха акции за гласоподаване против Байдън на редица от първичните избори на демократите.

 

Представител на акцията на Байдън отговори на мненията на Тръмп. " Американците от еврейски генезис нямат потребност да бъдат поучавани или заплашвани от Доналд Тръмп ", акцентира представителят на Байдън Джеймс Сингър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР