В реч по време на откриването на панел на Института

...
В реч по време на откриването на панел на Института
Коментари Харесай

Сорос: Унгарците могат да свалят авторитарния Орбан през април

В тирада по време на откриването на панел на Института „ Хувър “ „ Китай в навечерието на Зимните олимпийски игри: Труден избор за международните демокрации “ в Станфордския университет, роденият в Унгария милиардер Джордж Сорос приказва за провокациите на 2022 година, изключително към Китай, само че също и в Унгария. Това написа унгарското англоезично издание Hungary Today, представено от Агенция "Фокус ".
 
Според Сорос унгарците „ могат да смъкват властническия водач “ на парламентарните избори на 3 април, в случай че гласоподават срещу Виктор Орбан. 
 
Воденото от Орбан държавно управление води акция против Джордж Сорос от години. Според ръководещите милиардерът се бори против християнските корени на Европа, в това число посредством презаселване на мигранти на континента. 
 
В речта си Сорос сподели, наред с други неща, че има вяра, че Китай се пробва да употребява Зимните олимпийски игри в Пекин, които стартират тази седмица, като пропагандна победа, тъкмо както направиха нацистите в Берлин през 1936 година В последна сметка Китай може да бъде изправени пред икономическа рецесия след огромния взрив, акцентира предприемачът. 
 
След миналогодишните избори в Германия, сподели той, предстоят значими избори тази година във Франция и Унгария. По отношение на Унгария Сорос сподели, че на 3 април „ унгарските гласоподаватели биха могли, все пак, да лишават властта на властническия държател “. 
 
Заедно с решението на Путин дали да нахлуе в Украйна, тези избори могат да повлияят на бъдещето на Европа, сподели още Сорос.
 
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР