В реанимацията остава 52-годишната жена, която във вторник бе залята

...
В реанимацията остава 52-годишната жена, която във вторник бе залята
Коментари Харесай

Оперират залятата с киселина жена в Пловдив, тя остава в реанимацията на УМБАЛ Св. Георги

В реанимацията остава 52-годишната жена, която във вторник бе залята с киселина, следва й интервенция, заяви дежурният доктор в Университетската болница " Свети Георги " доктор Яна Янева пред.
Още по темата
" Засегнати са горният и долният крак. По долната половина на лицето и част от шията има дълбоки изгаряния. Жената е контактна и съответна, нощта мина умерено. Приета е в реанимация, сложена е под непрекъснато наблюдаване, постоянна е ", изясни лекарката.

" Жената има съпътстващи болести, само че нямаме затруднения от тази позиция. За момента няма заплаха за живота ѝ ", добави доктор Янева.

Категорично е мнението все още, че дамата е залята от нападателя си с корозивна течност. " Все още не можем да кажем дали това е киселина, или основа ", съобщи лекарката по.

" По-скоро е киселина, само че не можем да потвърдим към момента сигурно. Пострадалата е получила дълбоки изгаряния в региона на лицето, само че контактна и съответна.

" Не е споделила информация дали е разпознала нападателя си ", добави още лекарката.

Инцидентът стана във вторник по обед, когато чужд и маскиран мъж влезнал в жилището на потърпевшата в регион " Тракия " в Пловдив. Тъй като дамата е трудноподвижна, а в дома ѝ идвали постоянно клиенти, вратата била постоянно отворена.

Тя се е занимавала с ясновидство. След като плиснал в лицето й корозивната течност, нападателят избягал.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР