В развод са родителите на Сузанита - певецът Орхан Мурад

...
В развод са родителите на Сузанита - певецът Орхан Мурад
Коментари Харесай

Драматични обрати в семейството на Сузанита

В бракоразвод са родителите на Сузанита - артистът Орхан Мурад и Шенай. Тя към този момент се е изнесла от жилището, в което живееше с музиканта, написа plovdiv24.bg.

" Истината е, че с Орхан се развеждаме. Решихме го дружно. Смятаме, че по този начин е добре и за двамата. Разводът е по взаимно единодушие. Вече сме подали документи за процедурата. След няколко дни ще излезе решението на съда и няма да сме повече семейство “, споделя Шенай.

Близки до фамилията разкриват, че сред тях постоянно има кавги. И двамата били с избухлив манталитет и кавгите не са от през вчерашния ден и през днешния ден. Хитовият реализатор не обръщал задоволително внимание на брачната половинка си.

" Орхан в никакъв случай не ме е имал за жена и майка на детето му. Аз в никакъв случай не съм чествала същински 8 март. На този ден някогашният ми брачен партньор обича да излиза с другари, аз заставам сама и се чудя какво да върша “, споделя още Шенай.

Орхан Мурад и Шенай са дружно съвсем две десетилетия. Тя има още една щерка от предходна връзка, която се споделя Алекс и тези дни разгласи щастливата новина, че в трепетно очакване на нов член на семейството.

Младото момиче сподели бременно коремче в свое стори, а в този момент новината публично заяви и нейната майка Шенай Мурад.

Тя разгласява фотография на щерка си в мрежата и написа:

" Моята прелестна щерка Алекс, която скоро ще ме направи най-щастливата и сексапилна баба. Амин. Обичам те, това са същинските дарове, които те вършат щастлива ", написа тя.
 Драматични обрати в фамилията на Сузанита

Самата бъдеща майка ловко прикриваше бременността си до последно. Нищо не се знае нито за бащата, нито за пола на бебето досега.

В съпоставяне със сестра си Сузанита, Алекс страни от светския живот и медийните изяви. По-малката щерка на Орхан Мурад от своя страна, пък не стопира да бълва провокации. Съвсем неотдавна Сузанита се похвали с нов, силиконов бюст, който си направи в турска клиника във връзка навършване на пълноправие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР