В разширения формат на Купата на африканските нации всеки гол

...
В разширения формат на Купата на африканските нации всеки гол
Коментари Харесай

Мадагаскар на Анисе продължава да мечтае

В разширения формат на Купата на африканските народи всеки гол и всяка точка са от голяма важност, а две победи в груповата фаза подсигуряват присъединяване на 1/8-финалите. Днес стартират последните решителни дуели от първия стадий на конкуренцията, а в сряда вечер ще стане ясно кои тимове ще си тръгнат от Египет неудовлетворени.

Четири отбора към този момент си подсигуряваха място на директните елиминации - домакинът Египет, Нигерия, Алжир и Мароко. Първият сигурен напускащ е Танзания. Според регламента четири от шестте тима, приключили на трето място в своите групи, ще продължат към осминафиналите.

В днешния ден онлайн по RING и на Voyo.bg ще бъдат излъчени четири мача. Започваме в 19 ч. с Мадагаскар - Нигерия по RING. По същото време на Voyo.bg е срещата сред Бурунди и Гвинея.

Дебютантът Мадагаскар, в който играе футболистът на " Лудогорец " Абел Анисе, остави отлични усещания в първите си два мача на шампионата. Отборът се намира на второ място в групата с 4 точки, и се нуждае от най-малко тъждество против надалеч по-опитния отбор на Нигерия, с цел да си подсигурява мястото в идващия стадий.

Снимка: Reuters

Гвинея има единствено една точка след два мача и е с теоретични шансове за класиране напред. Лошата вест за селекционера Пол Пут обаче е травмата на Наби Кейта, който бе сменен наложително през второто полувреме на мача против Нигерия. Не е ясно дали футболистът на " Ливърпул " ще вземе присъединяване във значимата среща тази вечер.

От 22 ч. по RING е срещата Уганда - Египет. " Фараоните " са с цялостен актив точки, само че няма да се отпускат, защото желаят да продължат да радват почитателите вкъщи, които пълнят трибуните на стадионите. Уганда се нуждае от точка, с цел да се класира за 1/8-финалите.

По същото време на онлайн платформата Voyo.bg ще бъде излъчен мачът сред Зимбабве и ДР Конго. И двата тима са в нежелани обстановки, само че една победа тази вечер може ги изстреля напред.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР