В различни сайтове беше разпространена информация, че световният шампион по

...
В различни сайтове беше разпространена информация, че световният шампион по
Коментари Харесай

Карлос Насар отрече появилите се слухове: Не съм карал с наркотици и без книжка

В разнообразни уеб сайтове беше публикувана информация, че международният първенец по повдигане на тежести в категория 81 кг Карлос Насар е бил арестуван в нощта на 27 юли да кара без брошура и с позитивен полеви тест за опиати. Според публикациите щангистът е спрян наложително от екип на " Пътна полиция " на пътя Каменар - Поморие. Твърди се, че в колата му е открито и топче марихуана, че е отказал е да даде кръв и урина за тест, а по случая е образувано бързо произвеждане в Районния съд в Поморие. Пред, обаче, Насар отхвърли всички тези изказвания.

Той съобщи изрично, че рядко употребява алкохол, а опиати - в никакъв случай.

“Моят метод на живот е на спортист, на експерт ”, сподели Насар.

По думите му в нощта на 27 юли е бил на отмора в курорта  “Свети Влас ”.

“Не съм ходил в никакъв случай в Поморие. На 22-ри се прибирах от “Свети Влас ”. Бях там на квартира. Имам документ, че на 22 юли ми е изминал срокът и съм напуснал квартирата ”, разказа Насар.

Той изясни, че към момента няма книжка, само че сега кара шофьорски курсове.

“Не съм кадърен да направя такова нещо и ми е ужасно некомфортно даже да разясня тази тематика. Срам ме е даже да си помисля, че бих направил такова нещо ”, сподели още щангистът.

По думите му полицията в Бургас не го е търсила. А от Министерство на вътрешните работи удостоверяват, че има подобен случай с инспекция на пътя, само че не удостоверяват, че водачът е точно Насар. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР