В различен стил музика ще пробва късмета си Фики Стораро.

...
В различен стил музика ще пробва късмета си Фики Стораро.
Коментари Харесай

Фики обяви война на Криско и Галена, ще става рапър

 В друг жанр музика ще опитва шанса си Фики Стораро. Рапът ще е огромното предизвикателство, в което ще се впусне една от най-големите чалга звезди. Стораро-младши и група " СкандаУ " готвят дует, който ще е първото публично аренби парче с присъединяване на Фики. За проектите на звездното дуо да запишат ария с Фикрет издаде самият Тото. Рап изпълнителят признава, че концепцията е сериозна и в най-скоро време ще я осъществят.

Тото и Фики се сближиха доста по време на шоуто " Като две капки вода ", където демонстрираха впечатляващи актьорски способности, а Стораро даже стана огромният победител.

" Ще имаме дует с Фики. Това е несъмнено. Каква тъкмо ще е песента, към момента не е ясно, само че скоро ще стартираме работа по нея " - разкрива Тото, който е уверен, че парчето ще е шлагер. Нещо повече, Тото е сигурен, че парчето им ще е по-добро и сполучливо от колаборацията сред Галена и Криско.

Фолкпевицата и аренби звездата към този момент имат два дуета, а последният от тях гони върхове по известност в уеб страниците за видеосподеляне. Кючекът, който ни сподели Криско в нова и невиждана за него светлина, ги изстреля с Галена до челните места в класациите.

Не на кючек ще заложат " СкандаУ " и Фики, в това е безапелационен е рапърът. Феновете на Стораро-младши са уверени, че аренби парче ще му пасне идеално и няма да отстъпи по нищо на наложилите се имена в родния рап. Фики неведнъж е споделял, че има упоритости да работи в жанр, друг от попфолка. За никого не е изненада, че е решил да опитва в рапа.

Партньорство с сполучливия дует " СкандаУ " ще е забавен опит. Дали проектите да издухат конкуренцията ще се осъществят, следва да разберем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР