В ръзките на известните определено не са лесна работа. Доста

...
В ръзките на известните определено не са лесна работа. Доста
Коментари Харесай

РЕКОРДЬОРИ: Джулката и Джизъса с най-много годежи, Ирен Кривошиева - шампион по бракове, Кали ражда от всеки мъж...

В ръзките на известните несъмнено не са лесна работа. Доста от звездните любовни приказки стартират бурно, само че приключват със кавги, изневери и тежки обвинявания. Въпреки това има звезди, които не губят вяра и не стопират да търсят любовта.



Джулиана Гани е върла романтичка. Мис Силикон има зад тила си четири годежа и две сватби. През 2013 година Гани разруши мъжките сърца, като разгласи публично, че е сгодена за половинката си Роман Стоичков. „ Сгодена съм и се усещам доста обичана и щастлива “, показа тогава хубавицата. Противно на упованията, обичаният на моделката не беше мастит милионер, а най-обикновено момче. Двамата имат буйна любовна връзка и са неразделно един до различен. Историята наподобява съвсем съвършена до 2015, когато Джули излиза с ново изказвания. „ Връзката ни завърши! Въпреки всичко болката пречиства, а и човек от ориста не може да избяга! Пожелавам на моето момче благополучие и триумф отсега нататък ", жалва се Гани. Следва годеж номер 2 за секси русокоската. Малко след раздялата с Роман Джулиана среща брачен партньор номер 2 – Станимир Ташев. Любовта им е буйна и пламва бързо. Като в сантиментална приказка е последвана от годеж в Тайланд и женитба. „ Вече съм госпожа Ташева “, хвали се Джулиана. За жал връзката им трае единствено 10 месеца, а зли езици настояват, че причина за разлъката е появяването на нов мъж в живота на хубавицата. Миската отхвърля това да е по този начин и като причина акцентира, чe ce paзвeждa c нeгo, така ĸaтo тoй нe e иcĸaл дa paбoти, a зa вcичĸo ce e нaлaгaлo да плща тя. Дълго време екссъпругът на звездата отхвърляше да подпише документите за развода. Междувременно Гани реши да извади мръсното му долни дрехи на бял свят. Стана ясно, че мускулестия мачо освен че не е плащал сметките на хубавицата, само че и я е завлякъл с пари и лишил автомобила й. Дoĸaтo към момента са дружно, Джyлĸa ĸyпyвa нa лизинг cĸъпapcĸa ĸoлa, ĸoятo oт глyпocт зaпиcвa нa нeгoвo имe. Cлeд ĸaтo Taшeв нayчaвa, чe тя e пoдaлa дoĸyмeнти зa paзвoд, тoй взимa вoзилoтo зa ceбe cи. A пo-ĸъcнo се схваща, чe e зaминaл пpи poдитeлитe cи в чyжбинa с него.

Истината в различията на някогашните съпрузи е някъде по средата, тъй като не след дълго Мис Гани показва новата си половинка в обществото, а Станимир стартира да тръби, че точно той е срещнал Джулиана с Илиян. Факт е, че силиконката среща Илиян, дoĸaтo e c Taшeв, зapaди фитнec ĸнигaтa мy, нa ĸoятo тpябвaлo дa бъдe peĸлaмнo лицe. Haйдeнoв peшил дa й ĸaжe, чe я xapecвa, нo c пpeдyпpeждeниeтo, чe нe иcĸa дa бъдe paзбивaч нa ceмeйcтвa. В ĸpaйнa cмeтĸa двaмaтa c Илиян зaпoчвaт дa ce cближaвaт и имeннo тoй ce oĸaзвa тoзи, ĸoйтo нaвивa Джyлиaнa дa ce paздeли oĸoнчaтeлнo c Taшeв. Следва годеж номер 3 и женитба по не чак толкоз сантиментални аргументи. Заради появилите се oпaceния, чe пъpвopoдният й cин мoжe дa бъдe зaпиcaн с имeтo нa Ташев, тя пoбъpзa дa ce oмъжи тaйнo зa нoвaтa cи изгopa. За сметка на сватбата раздялата на двамата влюбени стана доста очевидно. Скандал след скандал, стигна се до формален бракоразвод и лишаване на правата на детето на Гани в интерес на Илиян. Красавицата не страда дълго и единствено ден след развода разгласи, че към този момент е сгодена за новия си обичан, този път служител на реда.

На постоянно търсене в любовта е жертван и футболистът Благой Георгиев. Джизъса има зад тила си два годежа, една женитба и четири деца. Първата публична половинка на футболиста е гимнастичката Христина Витанова. Именно поради него тя приключва спортната си кариера. През 2009 година публично известна стана постъпката му, когато той заряза половинката си бременна точно на Бъдни вечер поради любовната му случка с фолкпевицата Лияна. През април 2010 година Христина ражда и първото им дете - Йоана. Твърдеше се, че Витанова му е дала прошка многочислените изневери и в края на 2011 година двамата се събират още веднъж под един покрив. Така през юни 2013 година гимнастичката дава живот и на сина им Давид. Семейното гнездо е разрушено, откакто Витанова схваща, че Благой още веднъж й изневерява с плеймейтката Биляна Евгениева. През 2014 година футболистът предлага брак на половинката си Куини-Алис, който по този начин и не се състоя. През 2015 брак има, само че сватбата е с рускинята Есмер в безценен хотел в Москва. Двамата наподобяват на съвършената двойка, а картинката става цялостна с раждането на общото им дете. Следват чутовни кавги и разправии, а двамата се разделят и събират неведнъж. Разводът става факт през 2018, а Джизъса се прибира в родината с подвита опашка. Благой се разделя с цялото добито имущество по време на брака им, а те не са по никакъв начин дребни. Най-скъпата от тях е първокласен ресторант в центъра на Москва, който е оценен на към 1 млн. $. След завръщането си в България Благо обикаля като волна птичка столични бръмчалки, до момента в който не срещна новата обич в лицето на русата Златка. Връзката им беше сложена под подозрение още в самото начало и устоя доста повече от предстоящото. Без да е изненада за никого, Благой направи дете и на Райкова, а двамата наподобява бяха постигнали съвършени взаимоотношения. До напълно скоро, когато бомбата гръмна и двамата признаха, че краят на връзките им е настъпил. Златка даже качи клип в обществените мрежи от миг на интимна целувка, само че не с Благой.

Фолкпевицата Мария неотдавна откри любовта в лицето на брачен партньор номер три. Миньончето сподели „ да “ на своя обичан Мирослав в свежа рокля на цветя на скромна гала в стеснен фамилен кръг. Зад гърба си хубавицата има два брака зад тила си - с Димитър Андонов, от който има щерка Марая, и с Християн Гущеров. Емилия може да се похвали с два брака и една сериозна връзка с предприемача Коко Динев, от който има две деца. Съвсем неотдавна певицата подари с правоприемник последния си обичан Жорж Башур. Влюбената двойка подписа цивилен брак в наличието на най-близките си два месеца откакто ужасна покруса сполетя фамилията на Башур. Преди това Емилия дълги години споделяше живота си с именития предприемач Коко Динев, от който има две деца, само че до женитба по този начин и не се стигна. В предишното си изпълнителката оставя един несполучлив брак със свиленградския предприемач Красимир Георгиев–Митничаря.

Експоловинката на Емилия - предприемачът Коко Динев , също е известен с многото си връзки. До момента той може да се похвали с 4 деца. Дъщеря от певицата Анелия, две деца от Емилия и един правоприемник от последната му връзка. Ценителят на дамска хубост обаче е минавал под венчилото единствено веднъж с певицата Анелия.

След четири брака и четири деца телевизионната водеща Миглена Ангелова най-сетне откри любовта в лицето на брачен партньор номер 5 - Кузман Примджанов. И в случай че първият й брак е подписан в опит да се отърве от родителската настойчивост, то за брачен партньор номер 5 споделя, че най-сетне е разкрила същинска обич и човек, който да я укроти.

Ирен Кривошиева - първенец по бракове



През 2014 година актрисата Ирен Кривошиева се омъжи за шести път. Бившата възлюбена на Стефан Данаилов се врече в обич и честност на последната си обич - оператора Николай Николов. Двамата споделяха живота си много дълго и мечтаеха да се оженят. Актрисата може да се похвали с плевел и любопитен живот. За нейни съпрузи е избирала разнообразни сътрудници, сред които предприемачи, артисти, благородници. Знакова остава връзката й със секссимвола на българското кино Стефан Данаилов, от който е и единствения й наследник - Влади.

Кали ражда от всеки мъж



Певицата Кали също има богат персонален живот. Атрактивната изпълнителка може да се похвали с трима синове от трима мъже. Кали нееднократно е споделяла, че в това да имаш трима татковци на децата си има повече плюсове, в сравнение с минуси и в никакъв случай не е съжалявала за изборите си. След раздялата с Влади, който е татко и на последния й наследник, певицата се похвали с нова връзка, която съгласно нея я окриля, и даже се замисля дали да не роди за четвърти път.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР