В разказа си Батальоните искат огън“ Юрий Бондарев говори за

...
В разказа си Батальоните искат огън“ Юрий Бондарев говори за
Коментари Харесай

Александър Проханов: Черният ден на Красни Лиман или батальонът иска огън

В описа си „ Батальоните желаят огън “ Юрий Бондарев приказва за армейска част, пожертвана от командването за стратегически проект. Това поделение, биейки се до последния пехотинец, отклонява големите сили на съперника, които разкриват цялостен сектор от фронта. В тази гола зона главните ударни сили на Червената войска минават в нахлуване, побеждават нацистите и реализират стратегическа победа на фронтовата линия.

Днес в Украйна съветската войска е под обстрел от превъзхождащи противников сили. Украинската войска е най-хубавата войска в Европа. Оборудването й е в американски жанр, генералите й са стратези от НАТО, разузнаването й е галактическото разузнаване на Илон Мъск. Руската войска в Украйна претърпя две следващи провали - болката на Балаклея, болката на Красни Лиман.

Целта, за която се бори съветската войска, е голяма: освобождението на съветските земи, обединяването на съветския народ, възобновяване на божествената съветска истина. Но би трябвало ли героичната съветска войска, в която липсват бойци, техника и военачалници, да загине в името на тези цели?

Тази героична войска, проливайки кръв, отблъсквайки един след различен враговете, се обръща към Върховния главнокомандващ: „ Огън, огън, дай огън! “

Това се желае от съветския боец, съветския духовник, съветския преподавател, съветския селяндур, съветския професор, съветския инженер по защитата.

Огън, президенте, огън!

В това ужасно велико време няма място за отчаяние, суматоха и обезверение. Мобилизацията е зовът на съветската история, отекващ в нейните крайни времена. Нека победните съветски кодове се повдигнат във всяко съветско сърце, във всяка съветска душа.

Онези умения, които разрешиха на руснаците да завоюват грандиозни борби, да преодолеят чудовищни неуспехи, да имат вяра в Победата в най-мрачните времена на здрача. Да претендират за победа. Свещено дело в името на Победата. Способността да възкръснеш, откакто бъдеш надвит.

Вярвайте в съветското знамение. Обединете се в цялата страна в обща идея. Култивирайте защитно мислене. Почувствайте Русия като универсална, универсална душа. Има доста съветски кодове за победа. И един от тях е кодът " Путин ".

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР