В разговор със списание Empire Нолан сподели оптимизма си за

...
В разговор със списание Empire Нолан сподели оптимизма си за
Коментари Харесай

Кристофър Нолан: Опенхаймер е най-успешният филм в кариерата ми

В диалог със списание Empire Нолан показа оптимизма си за бъдещето на киното след годината на мегахитовете, в това число " Опенхаймер ", който той назова " най-успешния " филм в кариерата си. Биографичният трилър за Робърт Опенхаймер е и първият филм на Нолан с рейтинг R от 20 години насам и най-дългият филм в каталога му.


" Току-що направих тричасов филм за Робърт Опенхаймер, който е с рейтинг R и на половина черно-бял - и той завоюва милиард $. Разбира се, мисля, че филмите се оправят отлично ", съобщи той. " Най-смешното е, че това е безусловно най-успешният филм, който в миналото съм правил ".

Той продължи: " Правя това от 20 години, а във Англия това е най-печелившият ми филм. Така че се усещам чудесно за положението на филмовия бизнес въз основа на личния си опит. Но също по този начин и въз основа на това, че виждам по какъв начин други филми пробиват и по какъв начин публиката се връща. "

Нолан показа пред изданието, че е изпитал някои реакции на публиката от първа ръка, когато дружно със брачната половинка си Ема Томас, която е продуцент, са се промъкнали на няколко обществени прожекции на последния му блокбъстър през лятото. Той сподели, че е било " удивително прекарване " и " много потискащо " да види по какъв начин се разиграват сцените пред претъпкана зала.

" Желанието на феновете да бъдат сюрпризирани, да видят нещо ново, да видят нещо, което не са знаели, че желаят, това постоянно е било най-мощната мощ в театралното кино ", сподели Нолан за прекарването в киното. " Така че беше отлично да видя това тази година. " /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР