В разгорещен епизод на предаването Uncensored на Пиърс Морган, темата

...
В разгорещен епизод на предаването Uncensored на Пиърс Морган, темата
Коментари Харесай

Топ журналист разкритикува Биткойн и криптовалутите

В развълнуван епизод на предаването " Uncensored " на Пиърс Морган, тематиката за криптовалутите провокира натоварен спор измежду опитните вложители.

Пиърс Морган, прочут с откровения си темперамент, насочи рецензия против Биткойн ( BTC ) и по-широкия крипто пазар. Той осмя търговците на BTC като “ “, изрази подозрения по отношение на дълготрайността на валутата и я отхвърли като елементарен артикул на хайп и спекулации.

Морган обрисува ярка картина на умозрителен балон, подхранван от наивни участници, като сложи под въпрос дали възходящата стойност на Биткойн не е просто резултат от търговията на неинформирани лица посред им, които по този метод изкуствено раздуват цената му. Скептицизмът му акцентира опасенията по отношение на неналичието на осезаема стойност в поддръжка на криптовалутите и евентуалните опасности, които те съставляват за вложителите.

На фона на безмилостната рецензия на Морган обаче Джордан Белфорт, небезизвестният “ “, предложи контрастна позиция. Белфорт призна, че инвеститорският пейзаж се трансформира и разказът за Биткойн се развива. Въпреки личната си история на песимизъм, Белфорт посочи появяването на нов клас “проницателни участници ”, които навлизат в арената на криптовалутите, в това число институционални вложители и борсово търгувани фондове (ETF), като доказателство за възходящата легитимност.

Докато скептицизмът на Морган резонираше с обичайните възгледи за криптовалутата като умозрителен актив, признанието на Белфорт за изменящата се динамичност подсказва по-нюансирано схващане на пазара. Сблъсъкът сред острата рецензия на Морган и умерената вероятност на Белфорт обобщава по-широкия спор към бъдещето на финансите и ролята на криптовалутите в него.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР