В разгара на зимата е навик да разчитате на верния

...
В разгара на зимата е навик да разчитате на верния
Коментари Харесай

Балсамите за устни могат да направят устните ви по-сухи, разкрива дерматологът – ето какво трябва да използвате вместо това

В разгара на зимата е табиет да разчитате на правилния си еликсир за устни, с цел да върнете живота на напуканите ви устни – но специалистите предизвестяват може да аргументи повече щета, в сравнение с изгода.

„ Много от продуктите, които използваме, в действителност утежняват нещата, даже във вашия обичаен ChapStick “, сподели сертифицираният кожен лекар доктор Muneeb Shah пред The ​​Post.

Ментол, мента, рициново масло, пчелен восък и даже някои аромати в действителност нервират устните, което по подигравка на ориста „ са съставките, които постоянно срещате в балсами за устни “, изясни той.

Поради това неговите пациенти и фенове на TikTok — които го познават най-добре като @DermDoctor — се оплакват от „ пристрастяване “ към балсама за устни, като се усещат по този начин, като че ли непрекъснато и прекалено нанасят продуктите през целия ден.

Продължителното олизване на устните заради сухота или мирис на еликсир може да докара до „ дерматит на облизващи устни “ или „ зачервяване и раздразнение “ към устата, добави той.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР