В разгара на втория сезон от създаването си Първа лига

...
В разгара на втория сезон от създаването си Първа лига
Коментари Харесай

Първа лига представи официалния си сайт

В разгара на втория сезон от основаването си Първа лига се снабди с пълноценно работещ формален уеб страница. Дълго време страницата беше налична, само че единствено с съществена информация за резултати и класиране.

Интернет платформата, която е финансирана от ФИФА по програмата за цифровизация на националните федерации, беше показана през днешния ден от Българския футболен съюз.

Сайтът към този момент предлага доста подробна статистика за всеки от тимовете. Освен това съдържа вести, предварителна информация за мачовете и резюме на приключилите срещи. За всеки футболист може да бъде открита информация за изиграни минути, маркирани голове и други

Отскоро в секцията " онлайн " се наблюдават най-интересните моменти по минути в мачовете, както и тактическите схеми на тимовете. В уеб страницата към този момент ще могат да се наблюдават в действително време и резултатите от Втора лига.

 Първа лига показа формалния си уебсайт

" Това e следващата стъпка напред, с която надграждаме върху плана ни за електронното състезание, който стартира през 2014 година Смятам, че българският шампионат се нуждае от формален източник на информация, която да бъде налична в действително време за феновете на футбола, представителите на медиите и, не на последно място, на самите клубове ", съобщи изпълнителният шеф на БФС Павел Колев.

" Надявам се, че новата уеб страница ще отговори на условията на динамичното време, в което живеем и ще бъде потребна за всички ", добави Колев. Всеки един от клубовете в Първа лига ще има опция да трансформира и прибавя информация, обвързвана с тима и обособените футболисти.

Сред бъдещите цели са вграждането на видео секция, в която да бъдат оповестени къси репортажи от всички дуели от българското състезание, както и версия на британски език.

 Първа лига показа формалния си уебсайт
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР