В разгара на сезона NOVA продължава да изненадва зрителите с

...
В разгара на сезона NOVA продължава да изненадва зрителите с
Коментари Харесай

NOVA запазва доверието на зрителите през ноември

В разгара на сезона NOVA продължава да изненадва феновете с одобрени формати, български сериали и нови излъчвания. През ноември разнообразната програмна скица на NOVA за следващ път завоюва преимущество на малкия екран измежду дейното население 18-49 години. Аудиторният дял на NOVA измежду гледащите телевизия от тази група е с 2% по-голям от каузи на втората по гледаемост телевизия bTV. Най-висок интерес към медията през ноември имат съвсем една четвърт от феновете пред екраните от дейното градско население (18-49 г.) и дамите на възраст 25-54 години, а най-голямо преимущество пред bTV - от 18% NOVA има измежду по-младата публика на възраст 18-34 години.
 дял фенове NOVA
Новото публицистично предаване „ Плюс-Минус. Коментарът след новините ” започва през ноември по NOVA, давайки опция на феновете първи да чуят мненията по горещите тематики на деня в късния следобяд. Предаването притегля близо 29% от феновете пред екраните по това време, а желанието към него е съвсем двойно, в съпоставяне със наличието на втората по гледаемост телевизия bTV в същия часови слот. За двойно по-голям интерес към предаването приказват и резултатите измежду дейното население (18-49 г.), а делът измежду феновете на възраст 18-34 години е съвсем 4 пъти по-голям от този на bTV по същото време.
 дял фенове NOVA
Сутрешният блок на NOVA също е пожеланото от феновете предаване в ранните часове. „ Здравей, България “ притегля 32,6% от дейното население в България (18-49 г.), което е с 25% повече от каузи на утринния блок на втората по гледаемост телевизия по същото време.-->
Над 30% от всички фенове пред екраните избират „ Семейни войни “ по NOVA, което е с 53% повече от каузи на поредицата предавана по bTV по същото време. Почти толкоз – 28,1% от дейното население избира телевизионната игра, пред наличието на втората по гледаемост телевизия по същото време с 48% преднина. Висок дял предаването има и измежду по-младите фенове 18-34 години – над 30%, с 84% повече по отношение на резултата на конкурентната медия по това време.

След сполучливия край на VIP BROTHER 2018 , при започване на месеца Къщата събра обичани български звезди под покрива на BIG BROTHER MOST WANTED. Освен че притегля над една четвърт от дейното население (18-49 г.), гледащи телевизия по това време, към 28% от дейното градско население (18-49 г.) и от по-младата публика на възраст 18-34 години също избират предаването. Голям интерес към риалити формата регистрират и онлайн платформите на Нова Броудкастинг Груп, където за по-малко от месец са регистрирани съвсем 4 милиона видеогледания.
 дял фенове NOVA
Поредният сполучлив сезон на известния български медицински сериал „ Откраднат живот “ притегля над 27% от дейното население (18-49 г.) пред екраните, което е с 6% повече от каузи на наличието на конкурентната телевизия по същото време. Значително е представянето на „ Откраднат живот “ и в онлайн платформите на малкия екран – над 5 милиона видеогледания.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР