В разгара на лятото Сузанита е във вихъра на провокативните

...
В разгара на лятото Сузанита е във вихъра на провокативните
Коментари Харесай

Скандално! 16-годишната Сузанита пусна език на момиче /снимка/

В разгара на лятото Сузанита е във вихъра на провокативните прекарвания. Потвърждение за това са следващите й изцепки! Без какъвто и да е било наставнически надзор 16-годишната певица, която към този момент шокира с патешките си джуки, демонстрира за следващ път, че няма никакви задръжки.
Непълнолетната изпълнителка, която твори кавги със забележителна лекост, непрекъснато обикаля нощните кръчми и заведения в България, само че освен с цел да пее и да изкарва пари от това, само че и с цел да се забавлява до насита.
На един от следващите среднощни купони Сузанита направи нещо, което към този момент сигурно изрично удря дъното! Постъпката й неизбежно притегля вниманието, само че паралелно с него – и следващ мощен хейт към щерката на Орхан Мурад.
На една от последните си фотоси, качени в обществената мрежа, Сузанита се появи в извънредно извратена светлина. Тя даже разгласява и видео по какъв начин се мляска с език с друга госпожица. Стоп фрагменти от скандалното клипче са повече от потресаващи!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР