В разгара на летния сузон община Царево изгражда буни и

...
В разгара на летния сузон община Царево изгражда буни и
Коментари Харесай

Община Царево изгражда буни и разширява плажната ивица в разгара на сезона

В разгара на летния сузон община Царево построява буни и уголемява плажната линия. Преминаващите тежки самосвали около три хотела нарушават спокойствието на летовниците, сигнализира Бургаската районна туристическа камара (БРТК) в известие до медиите.

" Великолепно решение на община Царево, решено от логичност и пречещо на естественото протичане на туристическия сезон ", написа БРТК.

Регионалната туристическа камара показва, че са изпращали неколкократните сигнали и писма до общината в Царево и регионалния шеф на Бургас, само че цяло лято туристите се оплакват от непрекъснатия звук и прахоляк от преминаващи камиони.

Засегнати от преминаващите тежки камиони са туристите настанени в хотелите " Бел Вю ", " Хермес " и " Вриз ", в които има най-вече чешки туристи. Част от тях са подали тъжби и търсят обезщетения.

От БРТК показват, че още в края на месец юни са изпратили сигнал до институциите във връзка рекламациите в трите хотела. Така за 10 дни - до 15 юли, придвижването на тежкотоварните камиони е било спряно.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР