В разгара на коледните и новогодишни празници, освен заредени с

...
В разгара на коледните и новогодишни празници, освен заредени с
Коментари Харесай

Опасно! Деца хвърлиха пиратки пред момиче

В разгара на коледните и новогодишни празници, с изключение на заредени с положително въодушевление, би трябвало да бъдем и нащрек. Всяка година по това време мощни гърмежи отекват в множеството обитаеми места у нас. Пиратките са на респект измежду младежите, а звуците, които те възпроизвеждат се чуват съвсем когато и да е на денонощието. Освен неприятният звук от пиротехничните средства, доста хора се притесняват и от друго. Повечето от вас знаят, че пиратките могат да бъдат доста рискови, а неправилната им приложимост да докара до произшествия.

Младо момиче от Пазарджик показа за неприятна преживелица.

„ Тези две деца през днешния ден по центъра хвърлиха пиратки. Хвърлиха една в краката ми и по-късно отново ме засякоха и хвърлиха още една. Аз несъмнено си изкарах телефона да ги фотографирам, само че те започнаха да бягат и да се крият. Моля, в случай че си ги разпознаете, приберете си ги, “ написа Симона Тонева.

„ И аз ги видах и на мен хвърлиха, цялостен шок, “ написа друга жителка на града.

„ Малки нарушители! Чудя се що за родители имат в случай, че очевидно не ги възпитават по никакъв метод, и това което те вършат е животозастрашаващо. Мой съвет, в случай че съумеете да хванете някой от тях, може да се обадите на полицията или да се свържете с детска-педагогическа стая!, “ поучават в мрежата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР