В разгара на кампанията си за евродепутат, независимият кандидат Николай

...
В разгара на кампанията си за евродепутат, независимият кандидат Николай
Коментари Харесай

Николай Ненчев изпраща абитуриентка! Евгени Минчев крие дали е пи ар на кампанията

В разгара на акцията си за евродепутат, самостоятелният претендент Николай Ненчев приготвя изпращане на щерка си, която е абитуриентка. Със задачата е претрупан лорд Евгени Минчев, който беше видян и на старта на акцията, събрал стотици последователи на Ненчев в постройката на Български земеделски народен съюз.

Евгени е бил уредник и на сватбата на именития политик, от която само HotArena има кадър.

Независимият претендент за евродепутат и ръководител на Български земеделски народен съюз Николай Ненчев обрисува съществени параметри към кандидатурата си. Само ден откакто Инициативен комитет предложения досегашният боен министър да се кандидатира за Европарламента, медиите демонстрират сърдечен интерес към личността на Ненчев. Политическото му въздействие и размах впечатлиха и участниците в  конференция проведена от Атлантически съвет на България - 70 години НАТО и 15 години участие на България в НАТО. Открита от Президента Росен Плевнелиев, конференцията събра Ненчев с  Иван Костов, посланиците на Съединени американски щати Ерик  Рубин, на Англия Ема Хопкинс, на Украйна Виталий Москаленко и други

Само преди дни артистът Стоян Алексиев рецитира стихове на Вазов пред възторжената публика на Ненчев и изправи цялостната зала на крайници.

Пред HotArena лорд Минчев отхвърли коментар за проведената от него абитуриентска вечер на госпожица Ненчева, както и дали е политическият Пи ар на евро-кампанията на досегашния министър на защитата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР