В разгара на есенния телевизионен сезон 22,8% от активното население

...
В разгара на есенния телевизионен сезон 22,8% от активното население
Коментари Харесай

NOVA е изборът на активното население през октомври

В разгара на есенния ефирен сезон 22,8% от дейното население в България на възраст 18-49 години избира NOVA, което е с 9% повече от втората по гледаемост телевизия bTV. NOVA продължава да е главният избор за 23,3% от по-младите фенове на възраст 18-34 години и обичайно, преимуществото по отношение на bTV измежду тази публика е най-голямо – 40%.
 дял фенове NOVA
„ Анатомия на гнева “ - шестият сезон на най-успешния български медицински сериал „ Откраднат живот “ притегля над 28% от дейното население пред екраните. Участието, както на известни лица от българската кино и театрална сцена, по този начин и на изцяло непознати за телевизионния фен артисти в продукцията, подсигурява следващия триумф на „ Откраднат живот “. Аудиторният дял на продукцията измежду дейното население (18-49) е с 19% по-голям от този на сериала, предаван по конкурентната медия по същото време, с което традицията за по-доброто показване на българския сериал на NOVA пред турската поредност на bTV от предходните два сезона се резервира. Над 3 млн. (3 036 765) са видеогледанията на „ Откраднат живот “ в онлайн платформите на Нова Броудкастинг Груп от началото на сезона досега.
 дял фенове NOVA
Над една четвърт от дейното население пред екраните избира VIP Brother: Женско царство в делничните вечери, а в онлайн платформите на компанията от началото на сезона форматът към този момент има повече от 9.5 млн. (9 519 344) видеогледания. Над 3.4 млн. от тях са осъществени в play.nova.bg, а съвсем 3.5 млн. са през Vbox7. На живо в nova.bg са регистрирани над 1,8 млн. видеогледания. През този месец, както и от началото на сезона, VIP Brother: Женско царство е най-гледаното видеосъдържание в play.nova.bg и Vbox7.-->
 Вип брат NOVA
В по-ранната част на праймтайма дейното население избира забавно-развлекателното наличие на NOVA. Шоуто „ Семейни войни “ притегля 27,5% от тях – с 47% повече от българския сериал по bTV, по същото време.

През октомври утринните блокове на NOVA са и главен избор за информиране на дейното население (18-49 г.) в ранните часове. Почти една трета от феновете от тази група пред екраните избират „ Здравей, България “ – с 31% преднина в аудиторния дял пред осведомителния блок на bTV, а през уикенда делът на „ Събуди се “ е с 16% по-голям от каузи на конкурентния формат по втората по гледаемост телевизия по същото време.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР